<

КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ

АЗ СЪМ СЕГА

WWW.AZSAMSEGA.COM

АВТОРСКА ПРАКТИКА НА НИК СЕГА

КНИГА

40 Йога Сутри След Самадхи


КОЙ СЪМ АЗ? КОЙ Е БОГ? КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА? ОТ КЪДЕ ИДВАМЕ И КЪДЕ ОТИВАМЕ?
Book Cover

Версия : Печатна

Език : Български

Име на файла : azsamsega_kniga.pdf ИЗТЕГЛИ БЕЗПЛАТНО ОТ ТУК

Размер на файла : 2 260 KB

Публикуван : 2010-01-10

МИР ВАМ !

САМАДХИ = БОЖЕСТВЕНА РЕАЛИЗАЦИЯ = АЗ СЪМ СЕГА = БОГ = СВРЪХ АЗ = АЗ = АБСОЛЮТ

Споделям личен опит. По случай 3 години от началото на практиката КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ ДАО СВАРГА

11 ДЕКЕМВРИ 2015 г. – 11 ДЕКЕМВРИ 2018 г.

Ще Ви поднеса на тепсия цялата истина за духовното развитие и то напълно безплатно. Вече сторих това веднъж, през 2008 година след просветление ми и описах всичко подробно в книгата АЗ СЪМ СЕГА (налична на адрес: www.azsamsega.com).

Тук, за онези бедни души,които все се страхуват да не платят някой лев за духовни знания, ще поднеса цялата истина за духовното просветление, смисъла на живота, духовната реализация от най-висш порядък и всичко останало, което считате за духовно.

АЗ СЪМ СЕГА след Самадхи. Ще Ви кажа какво представлява това.Самадхи е разпадане по пиксели на Матрицата и изчезването ѝ в нищото. Оставате в пълна тъмнина и тишина. След известно време, така се взривявате с мощен тътен и светлина, че Вашето съзнание се разпръсква под формата на светлина във всички посоки на времето и пространството и във всички измерения едновременно.

Ако така останете в разширение 24 часа без да дишате, без пулс и без мисли с наблюдение навътре (не навън към разширението), Вие ще преживеете САМАДХИ. Това е всичко. Тогава ставате едно с Бог. И разбирате че всички Божества, ВЪЗНЕСЕНИ учители, Ангели и всичко изобщо е само проекция във вашата глава.

ПРАКТИКАТА ЗА ПОСТИГАНЕ НА САМАДХИ Е МНОГО ПРОСТА И ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я НАПРАВИ САМ. Грешка е невъзможна, защото всеки ще стигне до мястото, което позволява нивото на неговата вибрация.

1. Влизате в медитация и наблюдавате само навътре. Така, докато не отворите очи, светът се разпада на пиксели, оградени с дъга (СПЕКТРЕ в практиката СВАРГА),а Вие нищо не виждате и нищо не чувате.

2. Оставате в това празно пространство – „Зоната на пустотата”. СТОЙТЕ с внимание навътре. Тук няма тайна техника, а само стоите с внимание навътре.

3. В един момент Вашето съзнание ще се разпръсне навсякъде като светлина и Вие ще осъзнавате всичко. Това е крайната форма на Божествена реализация. Няма друго. Всичко друго, което искате, е МАЯ – илюзия и желание на Вашето ЕГО.

Техниката за медитация трябва да е проста, без мантри и визуализации. Само насочвате вниманието си навътре или гледате с очи навън, но вниманието е навътре. АКО ИМАТЕ НУЖНАТА ВИБРАЦИЯ, ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕТЕ НА ПИКСЕЛИ. След това отново ще се съберете в личност. Процесът е автоматичен и грешка не е възможна. Не се страхувайте. Страхът идва от ниската вибрация на замърсения Ви ЕГО-УМ. Изчистете го с практика. Аз създадох практиката ДАО СВАРГА имено заради това. Тя е комбинация от най-доброто от СВАРГА на Дмитрий Лапшинов и практиката на ЗЛАТНИЯ ЗАРОДИШ НА ДАО ЦИ ГУН.

Ето сега вече знаете цялата истина за духовното и я получавате безплатно. Всеки, според нивото си на вибрация, ще отрече или приеме всичко това или част от него. Не се интересувам от Вас. Вие сте само моя проекция. Няма никакво значение как ще ме възприемете. Важното е че аз Ви споделих от любов ❤ цялата истина за духовното развитие!

Практиката създадох, за да могат и другите да постигнат САМАДХИ. Ако можете без нея, опитайте!

АЗ СЪМ СЕГА КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ = НИК СЕГА

Събираме дарения за развитието на практиката. Целта е да я направим достъпна и разбираема за всички, защото тя лекува без лекарства и развива духа без усилие, води до покой, хармония и сила в нас. Прави ни независими от външния свят. Ако сте доволни от практиката и искате да допринесете за нейното развитие и разпространение, можете да направите своето дарение ТУК. Благодарим Ви!