<

КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ

ДАО КОСМОС

WWW.AZSAMSEGA.COM

АВТОРСКА ПРАКТИКА НА НИК СЕГА

ДАО КОСМОС

КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ – ДАО СВАРГА в олекотен вариант

След 2 години практика и преподаване на КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ – ДАО СВАРГА се убедих, че това е една силна практика за лечение на болести и активиране на праноедството в човека с бързи резултати. При редовни занимания по 4 часа на ден в продължение на 6 месеца. Но много малко хора разполагат с това време и още по-малко хора биха се справили с голямата енергия, която се активира от практиката.

Именно заради това създадох практиката ДАО КОСМОС, която е олекотена и опростена версия на ДАО СВАРГА, където ефективността се запазва, а се повишава безопасността.

Събираме дарения за развитието на практиката. Целта е да я направим достъпна и разбираема за всички, защото тя лекува без лекарства и развива духа без усилие, води до покой, хармония и сила в нас. Прави ни независими от външния свят. Ако сте доволни от практиката и искате да допринесете за нейното развитие и разпространение, можете да направите своето дарение ТУК. Благодарим Ви!

КАКВО Е ДАО КОСМОС?

Практика за постигане на дълбок покой, за духовно и физическо развитие и придобиване на свръхчовешки способности, здраве и дълголетие без риск от дълбоки кризи. Практиката действа 3 пъти по-бавно от ДАО СВАРГА, но е и толкова пъти по-безопасна.

ДАО КОСМОС се състои само от 8 лесни и лежерни практики и постига същия ефект като ДАО СВАРГА, но по един по-безопасен начин. ДАО КОСМОС е за всички. ДАО СВАРГА е за напреднали.

Dao

КОМПЛЕКС ДУША

1. 3-ТЕ ФУНДАМЕНТА

Сърдечната радост, дълбокия умствен покой и блаженство са основната цел на практиката. Това е състоянието на трите фундамента. Който ги има не е нужно да практикува защото е постигнал целта.
Трите фундамента са:

- Изправена осанка на тялото

- Релакс на тялото и ума

- Усмивка и блаженство на душата

КОМПЛЕКС ЗДРАВЕ

2. ДЪЛГОЛЕТ - Удължава живота до 10 години.

 • П. 1. Разтърсване на планината
 • П. 2. Стоманени фаланги на краката
 • А. 3. Точките на дълголетието
 • А. 4. Стоманените зъби
 • А. 5. Стоманени колене

3. ЗДРАВ КОРЕМ - Ключова практика за здраве

П. 1. Духовният мускул
П. 2. Стягане и отпускане
П. 3. 8-те точки на корема
П. 3. Лад Живота

4. ЗДРАВ ГРЪБНАК - Ключова практика за здраве. Поредица от класически Ци Гун упражнения за раздвижване на физическото и енергийното тяло. Фокусирани в здравето на гръбначния стълб и врата.

 • П. 1. Небето слиза на Земята
 • П. 2. Костенурката протяга врат
 • П. 3. Жеравът пие вода
 • А. 4. Великият дъб
 • П. 5. Разлюляване на планината
 • П. 6. Разширяване и свиване на пространството
 • А. 7. Поклонът на Дракона
 • П. 8. Стоманената греда
 • А. 9. Стоманеният бик
 • П. 10. Камбаната
 • П. 11. Стоманеният мост
 • П. 12. Крокодилските упражнения на Дев Мурти

КОМПЛЕКС ЕНЕРГИЯ

5. ДЪРВОТО НА ЖИВОТА (П.) - Енергия и вдигане на вибрацията. Лесно и приятно зареждане с енергия от космоса в стил мек Ци Гун. Може да се направи и в седяща позиция. Няма тайни ключове и завихряне на енергията, а ефектът е стабилно заземяване и свръхчовешка сила.

6. ПОТОКЪТ НА АМРИТА (П.) - Дълголетие и просветление. Проста обърната позиция, която води до безсмъртие. Не е нужно да се прави челна стойка, свещ или полусвещ, за да има същия и по-добър ефект върху пинеалната жлеза. С упражнението „Обръщане на потока на АМРИТА се постига много повече - безсмъртие на духа и тялото. Това е много лесно управление и всеки може да го направи.

7. КОСТНО ДИШАНЕ (П.) - Квантов дъжд и стволови клетки. „Желязната ризница” с мек Ци Гун води до стабилизиране на костната плътност, подобрява здравето и изгражда защитен слой покрай вътрешните органи и външна защитна обвивка на тялото. ДНК трансформация с квантов дъжд и производство на стволови клетки.

КОМПЛЕКС ДУХ

8. ДАО ДИШАНЕ (П.) - Заземява и лекува депресии. Проста техника на старите даоисти за концентрация, съзерцание, медитация и Пранаяма в една поредица от практики,които се научават само на живо от истински майстор. Просто дишане към корема в определена поредица, възможна да се научи само на живо от майстор.

9. ДАО НЕМЕДИТАЦИЯ (П.) - Заземяване и връзка със Свръх-Аза. Безопасна практика за активиране на връзката със Свръх-Аза, използвана във високопланинските манастири на Тибет.

*Всички практики с "П" водят до дълбок покой, падане на пулса под 60 по време на изпълнението им и задържането му в ниски граници часове след това. В комбинация с активиращите практики "А" се постига баланс на двата потока.

И така с тези 8 прости практики се постига всичко по безопасен, лек и мек начин, което много школи постигат с пот на челото и обикновено завършват в психиатрията или с отваряне на сидхи, които спират развитието на духа.

ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕБЕ СИ!